Dupa miscarea deloc diplomata de a se retrage din cursa pentru Emmy-uri, Katherine Heigl va renunta cu totul la rolul lui Izzie, in Grey's Anatomy. Cel putin asa se zvoneste prin presa, iar New York Times da raportul.

Katherine Heigl s-a declarat nemultumita de turnura pe care a luat-o povestea lui Izzie, personajul interpretat de ea in serialul "Grey's Anatomy". Ca urmare, a anuntat ca nu vede de ce ar concura pentru un Emmy, ceea ce i-a suparat pe scriitorii si producatorii serialului.

O sursa a declarat pentru Entertainment Weekly ca realizatorii "s-au chinuit sa se adapteze programului ei cinematografic, si acum ea vine sa critice serialul pentru material slab? E o insulta ingrata fata de scriitorii care sunt pana la urma responsabili pentru premiul ei Emmy." Heigl a fost premiata anul trecut, rolul lui Izzie castigandu-i recunoastere in bransa ca Cea Mai Buna Actrita in Rol Secundar.

Insa acum ca a venit iar timpul nominalizarilor Emmy, Heigl a insistat ca numele sau sa nu fie adaugat pe buletinul de vot, motivandu-si decizia printr-o critica: dupa parerea ei, sezonul din "Grey's Anatomy" pentru care ar fi nominalizata nu i-a priit personajului Izzie, "materialul din acest sezon nu merita o nominalizare Emmy". Nominalizarile vor fi anuntate pe 17 iulie, urmand ca ceremonia sa aiba loc pe 21 septembrie.

Hotararea de a renunta la rolul sau din "Grey's Anatomy" - daca speculatiile presei sunt intr-adevar fondate - i-ar permite lui Heigl sa se concentreze pe consolidarea numelui sau in Hollywood. Ea a aparut in "Knocked Up" si "27 Dresses", demonstrand ca tranzitia ei de la televizor la cinema are potential de succes.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.