Insarcinata in luna a cincea, Cristina Coca de la OTV a trait clipe de cosmar weekendul trecut. Solista trupei Rustic a iesit la o plimbare cu ATV-ul prin fata blocului, dar pentru ca nu stia sa-l conduca ea s-a izbit de o masina din parcare. In urma impactului, blonda a ajuns la spital cu piciorul stang tumefiat

Desi este soferita experimentata si conduce inca masina, chiar daca sarcina este destul de avansata, Cristina nu are aceeasi dexteritate atunci cand vine vorba de alte tipuri de autovehicule.

Recent, realizatorii matinalului “Zori de zi” de la OTV au primit gratuit de la Motoboom un ATV, pe care blonda s-a gandit “sa-l probeze”.

Astfel, solista de la Rustic a iesit duminica impreuna cu iubitul sau, Claudiu Bogdan, la o plimbare prin fata blocului din cartierul Giulesti.

Din pacate insa, distractia era sa se lase cu urmari foarte grave pentru ea, dar si pentru bebelusul pe care-l poarta in pantece.

Pentru ca solista de la Rustic nu a invatat inca sa conduca un ATV, ea a accelerat foarte tare si s-a izbit de o masina din parcare. Impactul a fost destul de violent, in urma acestuia ea alegandu-se cu piciorul stang plin de vanatai.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.