Sorana de al A.S.I.A. s-a hotarat sa isi puna silicoane la cel mai in voga chirurg estetician din tara, doctorul Constantin Stan de la Bacau.
Revista Story relateaza in cel mai recent numar ca schimbarea va fi vizibila, dar nu socanta. "Vreau sa ma scuteasca de sutiene si sa am un decolteu plin fara sa fiu stresata, de exemplu la concerte, ca-mi sare sutienul", declara Sorana Moahamad. Desi slabeste usor, fara sa fie nevoie de cure drastice sau de sport, are o problema: nu se subtiaza doar talia, se micsoreaza si sanii.

Acum poarta masura 2 si jumatate la cupe, dar marimea sanilor ei a oscilat in timp. "Ma amuza colegele de breasla care isi pun silicoane, dar nu recunosc nici in ruptul capului! Cel mai amuzant mi s-a parut cand cineva, nu spun cine, a declarat ca i-au crescut pentru ca si-a inceput viata sexuala! Sa fim seriosi!", declara cantareata.
Sorana nu si-a propus sa ascunda operatia pe care o va face peste o luna. Ea ne asigura ca dupa aceea nu isi va schimba stilul de imbracaminte si nu isi va promova sanii, ci muzica. "Ma voi feri de decolteuri vulgare si voi purta acelasi stil de haine de scena. Muzica va fi pe primul plan, sanii mei noi vor fi doar ceva in plus! Am ales un implant si o operatie care nu dor. Operatia o va costa in jur de 3.000 de euro, insa va avea parte de o matrita personalizata. Este vorba de o tehnica noua. Se foloseste o pensa care inchide rana imediat si nu supune muschii la presiune.

Pungutele de silicon se numesc Matrix, sunt garantate pe viata si au un invelis poros care permite implantului sa se muleze pe forma naturala a sanului", spune frumoasa A.S.I.A.-tica.
Ea continua: "Nu am voie sa fumez inainte de operatie, iar dupa, voi purta timp de zece zile un sutien de protectie." Tatal Soranei, medic stomatolog, nu a fost deloc incantat de ideea fiicei lui. Stiind-o incapatanata, insa, a lasat-o sa decida singura, chiar daca numai cu jumatate de inima. "Nici mama nu a reactionat vesel, mi-a spus ca am sani frumosi oricum, dar pana la urma mi-a dat voie sa fac asa cum imi doresc", marturiseste Sorana.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.