SUPORTERI. Nicoleta si Zsolt au renuntat la cateva zile de vacanta in Croatia pentru a sustine nationala
Extrem. Desi este insarcinata in sase luni, vedeta si-a asumat toate riscurile si a urmarit meciul Italia - Romania de pe stadionul din Elvetia

Vedeta de la Acasa TV si-a intrerupt croaziera pentru a fi alaturi de Cristi Chivu si nationala Romaniei la meciul cu Italia, partida care s-a jucat in Elvetia. Nicoleta Luciu si iubitul ei , Zsolt Czergo, au fost surprinsi de paparazzii CANCAN exact in momentul in care se pregateau sa intre pe stadion. In ciuda aglomeratiei si a agitatiei din jurul ei, viitoarea mamica parea sa se simta destul de bine, mai ales ca Zsolt nu i-a dat nicio secunda drumul la mana. Cu toate acestea, nebunia dinaintea meciului, suporterii, care mai de care mai entuziasmati sau mai grabiti, nu ii ofereau actritei de telenovele un mediu lipsit de riscuri. In iuresul format la intrarea pe stadion, viitoarea mamica putea, oricand, sa fie lovita sau imbrancita. Chiar si asa, Nicoleta Luciu si-a asumat intreaga aventura de dragul distractiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.