Cea mai decorativa fata din televiziunea romaneasca, Nicoleta Luciu, inainteaza in grad. Ea va pleca de la “Teo” catre o noua telenovela pregatita de postul Acasa. Partener ii va fi Lucian Viziru, chiar daca acesta si-ar fi dorit-o pe Gabriela Spanic.

Acasa TV pregateste mai multe proiecte, printre care cel putin o telenovela care va inlocui "Numai iubirea", ce urmeaza sa fie difuzata din aceasta vara. Din cauza acestei telenovele, Teo va trebui sa se desparta de frumoasa Nicoleta Luciu, care va fi eroina serialului, relateaza "TV Story". Ea a fost anuntata in cursul saptaminii trecute ca va juca in telenovela al carei nume inca nu este cunoscut. "Ii datorez lui Teo tot ce stiu despre televiziune", a spus Nicoleta, care a mentionat si ca a luat decizia impreuna cu mentora sa.
Producatorii serialului vor muta o parte din distributia de la "Numai iubirea" in noul serial pentru a-i asigura succesul chiar de la inceput. Filmarile vor incepe din vara, timp in care Acasa TV va difuza in episoade imagini din culisele "Numai Iubirea", serial care se va incheia la sfirsitul lunii iunie.

Nicoleta va fi in noul serial partenera lui Lucian Viziru, ceea ce da ocazia scenaristilor sa creeze si scene mai fierbinti. In afara de faptul ca Nicoleta va fi iubita lui Viziru, cei doi vor interpreta impreuna una dintre piesele de pe coloana sonora a serialului. Dar nu pe cea principala. Pentru aceasta Lucian o are partenera tot pe Gabriela Spanic, vedeta hispano-americana care va aparea si ea intr-un episod, ca invitat special, la fel cum s-a intimplat si in "Numai iubirea".

Chiar daca a inceput ca vedeta de pictorial "Playboy" (unde a aparut de cinci ori) sau doar ca iubita a lui Dinu Maxer, Nicoleta a fost invitata in urma cu doi ani in echipa de la "Teo". Ceea ce a adus emisiunii mai mult public masculin. Acum ea pleaca mai departe, incercind sa treaca peste statutul de element decorativ.
Tot in aceasta toamna, si Antena 1 isi va incerca puterile cu o telenovela. Directorul de achizitii Sorin Enache anunta saptamina trecuta ca postul din Baneasa a angajat o echipa de specialisti argentinieni pentru consultanta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.