Muzicianul sirb Goran Bregovic, cunoscut pentru colaborarea de succes cu cineastul Emir Kusturica, si-a fracturat o vertebra cazind dintr-un copac, potrivit agentiei de presa Tanjug.
Starea lui Bregovic este "stabila" si nu prezinta "complicatii neurologice", a indicat Vladimir Djukic, medic la clinica din Belgrad unde muzicianul a fost spitalizat. Bregovic a cazut dintr-un arbore de patru metri, aflat in gradina casei sale din Belgrad, potrivit Tanjug. Goran Bregovic, in virsta de 58 de ani, a compus numeroase coloane sonore pentru filme si este liderul Orchestrei pentru Nunti si Inmormintari, care a promovat muzica tiganeasca in Balcani si in lumea intreaga.

Nascut la Sarajevo dintr-o mama sirboaica si un tata croat, Goran Bregovic a parasit fosta Iugoslavie in 1992, in timpul razboiului din Bosnia (1992 - 1995). Cintaretul isi imparte timpul intre Franta si Serbia. Muzicianul a sustinut numeroase concerte in Romania si chiar a declarat ca se considera unul dintre artistii importanti ai tarii noastre.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.