Dupa ce Oana Zavoranu l-a boscorodit pe Lazarov din cauza ca acesta a amanat la nesfarsit telenovela “Oana”, iata ca celebrul producator a intrat in colimatorul si altor vedete.

Ultima care l-a tras de maneca pe Lazarov este nimeni alta decat Oana Sarbu. Aparent o persoana calma, solista, victima a emisiunii “Noaptea erorilor”, nu s-a putut abtine sa nu-l condamne pe acesta pentru farsele la care sunt supuse vedetele.

Cine si-ar putea-o imagina pe Oana Sarbu suparata? Ei bine, iata ca persoana care a reusit sa o enerveze pe solista este nimeni altul decat Valeriu Lazarov, producatorul emisiunii “Noaptea erorilor”. Motivul?

Iubita lui Robert Turcescu a fost chemata, la inceputul acestei saptamani, la clubul Preoteasa din Capitala, sa dea o proba pentru un film despre viata romanilor plecati sa munceasca in Spania, regizat de celebrul Pedro Almodovar. De indata ce a ajuns acolo, Oana si-a dat seama ca este ceva in neregula si a inceput sa adreseze intrebari despre scenariul filmului, distributie si alte detalii menite sa o ajute sa-si contureze o parere despre productia respectiva.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.