Jucaria, al carei pret este de 35 de euro, va fi scoasa pe piata in 60.000 de exemplare

Dupa ce Oana Zavoranu si-a lansat in luna decembrie a anului trecut propria papusa, iata ca moda jucariilor create dupa chipul vedetelor a inceput sa prinda contur. Acum, a venit randul Cleopatrei Stratan sa dea lovitura cu o astfel de afacere: luna viitoare va lansa papusa care-i poarta numele, in 60.000 de exemplare, la pretul de 35 de euro. Pentru a atrage si mai mult copiii, jucaria are un cip care reproduce celebra piesa “Ghita”.

Dupa ce, anul trecut, a devenit cel mai bine vandut artist din Romania, albumul sau de debut, “La varsta de trei ani”, atingand o cifra de vanzari record, de peste 300.000 de exemplare, Cleopatra a devenit din ce in ce mai scumpa la vedere.

Tatal sau, Pavel Stratan, a considerat ca micuta de doar patru ani necesita o pauza, dupa ce a sustinut o serie de spectacole grandioase atat in Romania, cat si in Republica Moldova.

In ultimele luni, singura aparitie publica a celebrei fetite a fost la Chisinau, la inceputul lunii martie, cand a cantat, dar a si prezentat un spectacol pentru copii, cu ocazia venirii primaverii.

Dar iata ca in tot acest timp, familia Stratan nu a stat cu mainile in san si a pus la cale o afacere de pe urma careia ar putea incasa doua milioane de euro. Luna viitoare va fi lansata in Romania papusa Cleopatra, creata dupa look-ul solistei din videoclipul piesei “Ghita” si accesorizata cu deja celebrul geamantan “imens”, de culoare ciclam, din videoclip. Jucaria, produsa in 60.000 de exemplare, are dimensiunea de 35 de centimetri si se va vinde la pretul de 35 de euro bucata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.