Solista s-a dezbracat pentru o firma de haine, asa cum nu a mai facut-o nici macar in revista Playboy

Iubita lui Keo e pe val. Revistele din Romania pentru barbati se bat sa o aiba pe coperta, aparitiile in emisiuni tv sunt din ce in ce mai dese, iar concertele din ce in ce mai multe. Andreea Balan s-a transformat sub ochii nostri din adolescenta rebela in femeia fatala, care reuseste sa infierbante simturile si celui mai mofturos barbat.

Un singur mister a planat intodeauna asupra Andreei Balan: “are sau nu silicoane?”. Daca in trupa André jumatatea voluptuoasa era Andreea Antonescu, iata ca, in ultimii ani, iubita lui Keo i-a luat fata fostei colege la capitolul “decolteu”.

Minunea vine de la pilulele anticonceptionale pe care Andreea a inceput sa le ia de la 18 ani si care i-au marit sanii spectaculos. Si chiar daca are cu ce sa se laude, Andreea, fire pudica, nu a acceptat sa-si arate bustul gol in revistele pentru adulti, pastrand tot timpul un mister sacaitor.

Surpriza vine insa de la firma de haine “Helene”, care a reusit un lucru pentru care revistele destinate barbatilor s-au chinuit ani la rand: sa-i dea sutienul jos Andreei Balan. Solista a devenit imaginea firmei in 2006, reinnoind de atunci contractul in fiecare an.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.