Prima Doamna a Frantei, Carla Bruni, care s-a casatorit cu Nicolas Sarkozy in februarie, canta pe noul sau album despre 30 de amanti si despre droguri, relateaza Reuters, potrivit NewsIn.

Le Figaro lauda melodiile deosebite si versurile indraznete de pe albumul "Comme si de rien n'etait" (Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat), care va iesi pe piata la 21 iulie.

"Sunt un copil, in pofida celor 40 de ani pe care ii am si a celor 30 de amanti", spune Bruni in melodia "Un copil", despre care se zice ca ar fi unul dintre cele mai bune de pe album. Intr-un alt cantec, intitulat "Tu esti drogul meu", Bruni spune: "Tu esti drogul meu. Mai letal decat heroina din Afganistan, mai periculos decat cocaina de Columbia".

Acesta este al treilea album al lui Bruni si primul de cand s-a casatorit cu Sarkozy. Bruni a declarat in repetate randuri ca a scris cantecele inainte de a-l intalni pe presedintele Frantei, deci ascultatorii nu ar
trebui sa caute in versuri indicii despre sentimentele sale pentru acesta.

Pe album Carla Bruni-Sarkozy apare drept "Carla Bruni". "Pe scurt, mai putina America, mai multa Franta si Beatles", scrie un critic muzical de la Le Figaro, referindu-se la continutul albumului. Recunoscand ca interesul fata de album este datorat povestii de iubire a Carlei cu Sarkozy, criticul il saluta insa ca pe un "succes perfect" in termeni de muzica.

Intr-un interviu publicat azi in revista VSD, Bruni spune ca este dureros de constienta de problema pe care o reprezinta faptul ca este muzician, dar si sotia celui mai puternic om din Franta. "Perceptiile nu se vor referi doar la muzica. Criticile, chiar constructive, risca sa fie deturnate de faptul ca sunt sotia presedintelui", a subliniat ea.

Odata cu apropierea iesirii pe piata a albumului, Carla Bruni, care se descrie drept o persoana emotiva, nu este multumita pe deplin. "Am unele regrete. Daca m-as asculta, nu as mai termina cu schimbarile", a explicat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.