Stea. Zidarul ajuns megastar in Spania a fost primit in Romania ca o vedeta de cinci stele, cu masina la scara si insotitori permanenti!

Costel Busuioc, romanul care a facut senzatie in Spania cu vocea lui fenomenala, a concertat luni seara pe scena Ateneului Roman! Paparazzii CANCAN l-au urmarit, minut cu minut dupa concertul sustinut de el la Bucuresti si au descoperit adevarata lui fata. Cel supranumit "Pavarotti din Carpati" este dincolo de imaginea publica pe care o afiseaza un tip extrem de simplu, modest care isi tradeaza originile. Nascut in satul Ghilad (Timis), probabil ca nici nu s-a gandit vreodata sa se lepede de ele, asa incat nu s-a sinchisit sa caste larg, sa se tolaneasca pe scarile unui hotel de lux sau sa se scobeasca intre dinti de fata cu mai multe persoane. Un lucru este cert: zidarul de 33 de ani, devenit megastar in Spania, n-a fost coplesit de atentia care i s-a acordat!

A ajuns la hotel aproape de ora 02.00

Dupa succesul extraordinar pe care l-a avut la show-ul "Hijos de Babel", pe seama lui Costel Busuioc s-au nascut o multime de speculatii. Ca s-a imbatat crita intr-un bar din Spania, ca are amanta, ca si-a parasit familia, ca a tocat banii obtinuti din contracte, etc. CANCAN a incercat sa vi-l prezinte pe "Pavarotti din Carpati" asa cum este el, fara nicio masca. Astfel, paparazzii nostri l-au urmarit pas cu pas incepand de luni seara, dupa ce a coborat de pe scena Ateneului Roman. Initial, impreuna cu o femeie si un barbat - probabil dintre organizatori - Costel a luat masa dupa concert la restaurantul "La mama". Acolo, a atras atentia mai multor clienti, care i-au cerut autografe si l-au rugat sa se fotografieze cu ei. N-a refuzat pe nimeni. Nota de plata au achitat-o prietenii lui. De la "La mama", au plecat toti trei catre luxosul hotel Ramada cotat la 5 stele si situat in cel mai select cartier din Capitala, cel Francez. Cand a coborat din masina, Costel si-a luat singur, pe umar, costumul de scena si o geanta, fara sa-l mai astepte pe angajatul hotelului sa-l ajute.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.