Compania de event arhitecture, Event Plus, va organiza joi, la Hard Rock Cafe, al patrulea eveniment din seria de "anotimpuri ale Blues-ului" care o va avea ca invitata pe Angela Brown in acompaniamentul trupei The Blues Wire.
Considerata o adevarata diva a blues-ului international, Angela Brown este o cantareata de raw si swing blues, originara din Chicago. Avand in spate o scoala de gospel, aceasta a reusit sa impresioneze prin vocea sa si sound-ul special adus blues-ului. In anul 2000 a primit titlul de "Cea mai buna artista de blues" in Marea Britanie.

Celebra pentru vitalitatea si vocea sa impresionanta, Angela Brown a impartit scena de-a lungul carierei sale cu nume importante ale blues-ului, printre care pianistul Little Brother Montgomery, Lovie Lee, B.B. King, sau Long John Baldry, numele ei fiind inclus in enciclopedii alaturi de legendele vii ale acestui gen muzical.

In cadrul concertului de la Bucuresti, Angela Brown va fi acompaniata de trupa The Blues Wire, considerata de catre critici drept cea mai buna trupa de blues din Europa. The Blues Wire au cantat alaturi de Louisiana Red, Katie webster, John Hammond, Larry Garner, Big Jay McNeely, precum si in deschiderea unor concerte sustinute de Buddy Guy, James Cotton, Albert King, Otis Rush, The Yardbirds si The Fabulous Thunderbirds.

"Concertul Angela Brown si The Blues Wire marcheaza cel de-al patrulea 'anotimp al Blues-ului', iar succesul de care s-a bucurat pana acum aceasta serie de evenimente ne face increzatori in pastrarea caracterului sau ciclic" a declarat head of design, Event Plus, Ioan Big.

Evenimentul se inscrie in seria de "anotimpuri ale Blues-ului", Blue Moods, pe care Event Plus a initiat-o in toamna anului 2007 (concertul Sugar Blue). Din aceeasi serie fac parte concertul Louisiana Red si recitalul Bob Brozman, care au avut loc in luna martie 2008.

Blue Moods este o platforma speciala, dedicata iubitorilor de blues, care isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende ale acestui gen muzical.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.