Prietena solistului a facut tot posibilul sa se ascunda de ochii fotoreporterilor, dar paparazzi Click! au reusit sa o gaseasca

Fotoreporterii Click! au reusit sa o surprinda pe noua iubita a solistului Laurentiu Cazan. Cei doi au petrecut un weekend romantic la Mamaia, solistul incercand din rasputeri sa-si ascunda noua achizitie sentimentala de ochii iscoditori ai presei. Laurentiu a stiut sa-si pazeasca bine viata sentimentala, singurele relatii pe care le-a recunoscut fiind cele cu Marina Voica si cu o olandeza, cu care de altfel a fost si logodit.

Laurentiu Cazan este cunoscut drept unul dintre cei mai discreti oameni din showbiz-ul romanesc. Desi se pare ca a avut un trecut de Don Juan, solistul si-a tinut mereu departe iubitele de ochii presei. La 49 de ani, Laurentiu se declara tot un burlac convins, chiar daca s-a zvonit ca prin dormitorul lui ar fi trecut de-a lungul vremii femei mai mult sau mai putin celebre.

Cazan s-a aflat recent in centrul unui scandal de proportii, o tanara ploiesteanca acuzandu-l ca ar fi lasat-o insarcinata cand era minora. Claudia Voicila a declarat ca l-a cunoscut pe solist, in urma cu 11 ani, la Brasov, cand defila ca manechin la emisiunea “Ceaiul de la ora 5”, cei doi traind o frumoasa poveste de dragoste in urma careia a rezultat un baietel.

Laurentiu nu a recunoscut insa nici in ziua de astazi acest copil, cu toate ca tanara, acum in varsta de 25 de ani, l-a dat in judecata si l-a somat sa faca un test ADN. “Nu am facut sex cu aceasta femeie, asa ca nu vad cum puteam sa facem un copil impreuna?! Este aberant ce sustine aceasta tanara”, a declarat solistul, in urma cu cateva luni, pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.