Veterane. Desi vineri au cantat pentru prima oara intr-un astfel de local, Angi si Silvia erau familiarizate cu atmosfera inca de pe vremea cand mergeau in America
Cele doua cantarete au fost invitate, in acest week-end, sa faca show intr-un cunoscut club de gay din Capitala.

Angi si Silvia au cantat, vineri, in premiera, pentru minoritatile sexuale. Si, culmea, fetele de la Bordo s-au simtit senzational. "A fost incredibil. Ne-am distrat cum nu ne-am mai distrat demult. Toata lumea canta cu noi, am dansat, a fost minunat", ne-a declarat Silvia. Si, desi pare o situatie inedita, cele doua componente ale trupei erau cat se poate de obisnuite cu atmosfera din acest gen de localuri. Cantaretele nu se feresc sa recunoasca faptul ca a existat o perioada in viata lor in care frecventau numai cluburile pentru gay, dar acest lucru nu se intampla in tara. "Pe vremea cand eram in America, mergeam destul de des in astfel de cluburi. Prima oara ne-am dus pentru ca nu aveam alta varianta. Noi cantam de joi pana duminica si la inceputul saptamanii nu existau alte localuri deschise, decat cele pentru gay.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.