Fanii din Satu Mare ai trupei Akcent au iscat un adevarat scandal pentru ca formatia lor preferata nu este lasata de primarie sa concerteze la Zilele Orasului.

Indignati din cale-afara, sustinatorii baietilor de la Akcent au luat deja atitudine. Se pregatesc sa faca o demonstratie in fata casei de cultura "G. Zamfir", trimit sute de scrisori in semn de protest, in timp ce la radiourile locale piesa "Dragoste de inchiriat" este difuzata cat e ziua de lunga. Se pare ca fanii sunt nemultumiti pentru ca au aflat ca o persoana importanta din conducerea primariei nu doreste venirea trupei Akcent la Zilele Orasului, in zilele de 7 si 8 mai. Autorita-tile au decis, spun fanii, sa cheme la eveniment trupele Proconsul, Spitalul de Urgenta si Laguna, insa Akcent nu a fost admisa. Daca situatia nu se va rezolva, fanii sunt hotarati sa picheteze primaria Satu Mare. Inginerul Ilzes Iuliu, primarul din Satu Mare, nu a hotarat inca in ce fel va pune capat conflictului.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.