INLOCUIRE. Blonda l-a lasat pe "Boschet" pentru Ciprian, un afacerist timisorean
Blonda de la National tv si-a gasit fericirea in bratele lui Ciprian Nistor, un afacerist din provincie cu care Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, a avut o relatie de doar cateva luni. Cantareata l-a parasit, la scurt timp dupa ce au petrecut o vacanta in Egipt, in momentul in care a aflat ca barbatul are ceva probleme cu legea, fiind acuzat de o serie de fraude imobiliare. Ramas liber, Ciprian a pornit din nou "la vanatoare".
Recent, Andreea Spataru a fost auzita povestind pe holurile televiziunii ca relatia ei notorie cu Ion "Boschet" s-a terminat, in sfarsit. Aceasta nu este prima despartire a vedetei de "Boschet", dar este prima oara cand in ecuatie apare un nou barbat. Chiar daca apropiatii vedetei de la matinal sustin ca fostul iubit nu s-a impacat cu ideea ca Andreea are pe altcineva, aceasta merge, nestingherita, mai departe in povestea ei de amor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.