Pentru toti cei pasionati de hip-hop romanesc, Junky lanseaza pe internet single-ul “Jurnalul unui muritor” ce promoveaza blogul sau cu acelasi nume www.jurnalulunuimuritor.ro.

Junky, cine este Junky?

Ei bine pentru necunoscatori, Junky si-a facut oficial aparitia in lumea hip-hop in 2006 cu piesa "Langa Deziluzie" ce a aparut pe compilatia "Vocabule". De-a lungul anilor a avut numeroase colaborari cu artistii hip-hop autohtoni si acestea vor continua sa ne incante pe noul album al lui Bitza sau pe viitorul album al lui Barak sau al lui Motzu

Si daca toate acestea nu va spun nimic, atunci cu siguranta va veti aduce aminte de aparitia live impreuna cu Bitza pe scena Premiilor MTV Romania din iunie 2007.

Dupa mai bine de doi ani de asteptare, in toamna acestui an Junky va lansa primul sau album care va aduce impreuna nume precum: Bitza, Grasu XXL, Maximilian (Mahsat), Brugner (RANS, BRG), K-gula (ex RACLA, K’n’Confusion), Aforic (SDST).

Dupa ce ai downloadat "Jurnalul unui muritor", Junky te invita sa rasfoiti impreuna jurnalul personal pe blog.jurnalulunuimuritor.ro/.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.