LifeStar 9 Iunie 2008 01:52
Marturie. Dupa ce paparazzii CANCAN au surprins-o pe nevasta compozitorului in compania unui barbat mult mai tanar decat ea, Mariana Moculescu a decis sa nu-si mai ascunda relatia!
Mariana, cea de-a patra sotie a cunoscutului compozitor Horia Moculescu, traieste o poveste de iubire cu un pusti. CANCAN a dezvaluit recent ca femeia a trecut peste scandalul monstruos din familia ei si s-a consolat cu un vecin de cartier, un anume Dany mult mai tanar decat ea. Luna trecuta, paparazzii CANCAN i-au fotografiat pe cei doi, aproape de miezul noptii, in timp ce se plimbau romantic, tinandu-se de mana, pe aleile din Cismigiu. Ieri dupa-amiaza, ei au fost din nou surprinsi impreuna, iar nevasta lui Horia Moculescu a decis sa nu-si mai ascunda relatia si sa povesteasca reporterilor CANCAN totul despre iubitul ei. Acesta are 26 de ani, este bodyguard, iar Mariana (41 de ani) ii cunoaste deja intreaga familie. "Il stiu pe Dany Iacob de 20 de ani, de cand era un baietel de numai sase ani. O stiu pe bunica lui, pentru ca am locuit in cartier, ii stiu familia. Noi ne iubim de trei ani, dar n-am vrut sa fac din asta un lucru public. Dany a fost langa mine cand mi-a fost greu si m-a aparat de toate mizeriile!", ne-a declarat Mariana Moculescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.