LifeStar 7 Iunie 2008 16:35
Regizorul si scenaristul filmului „Megatron”, premiat la Festivalul de la Cannes, a declarat astazi la Cluj ca unul din cele trei proiecte de lungmetraj pe care le are in vedere se refera la viata rapper-ului Tudor Sisu, transmite corespondentul NewsIn.

"Una din povesti e inspirata din viata lui Tudor Sisu si e in lucru. Ne intalnim si cu el si cu Puya, cu care suntem destul de buni prieteni. Ne intalnim si incercam sa ajungem la un scenariu care sa fie credibil si sa fie scris in cunostinta de cauza, sa nu fie un scenariu scris la birou, ci sa fie scris - sa spunem asa - <<pe strada>>”, a declarat Crisan, in cadrul unei conferinte de presa organizate in cadrul celei de a saptea editii a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), unde au fost programate mai multe proiectii ale scurt-metrajului „Megatron”.

Regizorul a mai afirmat ca filmul despre Sisu nu va fi biografic si a fost realizat deja un documentar pe tema aceasta, numit „Ultima zi”, care face parte din cercetarea pentru scenariul viitorului film, care va fi din domeniul fictiunii.

"Filmul despre Sisu e doar inspirat din anumite momente din viata lui, nu va fi un film biografic. Documentarul a fost facut pentru a intra mai mult in lumea lor, in lumea lui Sisu si a oamenilor din zona in care traieste el”, a mai spus Crisan, care a recunoscut ca dintre cele trei proiecte de lungmetraj pe care le are in vedere pregatirea filmului despre Sisu este in stare cea mai avansata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.