LifeStar 7 Iunie 2008 16:35
Ne-Yo a recunoscut ca a avut ceva indoieli in ceea ce o priveste pe Lindsay Lohan si abilitatile sale vocale, atunci cand a decis sa colaboreze cu aceasta pentru o piesa de pe noul ei album. "Trebuie sa admit, mi-am pus problema..Lindsay Lohan?" declara Ne-Yo in Billboard.

"Adica, am compus pentru Beyonce, Mary J. Blige, Rihanna, Celine Dion si...Lindsay Lohan?!"

Dar dupa ce au auzit-o cantand piesa Bossy, Ne- Yo si producatorul Stargate, au fost impresionati. "Am fost atat de socat incat am sunat-o sa imi cer scuze pentru ceea ce credeam pentru ca a facut o treaba excelenta. Cred ca lumea va fi surprinsa."

Ne-Yo declarase pentru revista People cu doar cateva saptamani inainte ca proiectul Lindsay Lohan i s-a parut o provocare. "Putem scrie o piesa pentru Lindsay Lohan pe care oamenii sa o ia in serios?" si cred ca am reusit , a adaugat el.

Chiar daca Ne-Yo isi va lansa propriul album, Year Of The Gentleman, in luna august, compune muzica si pentru alti artisti cum ar fi Usher, Leona Lewis si Jennifer Hudson. Piesa Spotlight, pe care artistul R&B a scris-o pentru Jennifer va fi primul single de pe albumul de debut al acesteia, ce se va lansa in septembrie.

Anticipand lansarea albumului Year Of The Gentleman, Ne-Yo se afla in turneu alaturi de Alicia Keys.

Sursa: www.top10music.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.