LifeStar 6 Iunie 2008 00:58
Solistul a indemnat publicul prezent la un concert dintr-un club sa-i cumpere albumul, ca sa mai faca si el un ban

Smiley este in plin turneu prin tara, dar si-a facut timp sa sustina si un recital in Bucuresti, intr-un club din Lacul Tei. Desi iubita lui, Laura Cosoi, nu-l scapa din ochi nici o clipa, insotindu-l la aproape toate spectacolele, de data aceasta solistul a fost acompaniat doar de trupa lui de instrumentisti. Glumet din fire, cantaretul a rugat invitatii sa-i cumpere albumul, in speranta ca va deveni si el miliardar.

Solistul trupei Simplu se bucura de mare succes in cariera solo, iar salile in care a concertat, pana acum, au fost arhipline. “La Cluj a fost primul spectacol din turneul meu si a fost cel mai frumos. Dar si la Pitesti, orasul meu natal, unde am mers si eu si Moga insotiti de iubitele noastre, a fost la inaltime”, a declarat carismaticul cantaret, pentru Click!.

De altfel, Laurei Cosoi ii face mare placere sa-si insoteasca iubitul la concerte si chiar week-endul acesta cei doi vor merge impreuna la Chisinau, acolo unde Smiley are spectacol, iar actrita va avea posibilitatea sa-si revada o parte dintre rude, intrucat are radacini rusesti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.