LifeStar 6 Iunie 2008 00:54
Implinite pe plan profesional si multumite de barbatii din viata lor, Daniela, Valentina si Julia (Essenza) considera ca a venit momentul sa aduca pe lume un copil. Ele au facut deja primul pas, renuntand la anticonceptionale, iar de acum incolo asteapta sa se intample minunea
La varsta de 40 de ani, Daniela Györfi isi doreste cu ardoare un copil cu iubitul ei George Tal, care mai are trei mostenitori din prima casnicie, astfel ca ea si-a facut toate analizele pentru a fi convinsa ca poate ramane insarcinata. Solista a renuntat la anticonceptionale in urma cu mai bine de un an, insa timp de sase luni, de la intreruperea pastilelor, medicii au sfatuit-o sa nu ramana gravida pentru ca organismul sa se refaca complet.

Daniela nu s-a sfiit sa declare ca a mai ramas insarcinata, de-a lungul vremii, de 4-5 ori dar, pentru ca a preferat sa puna cariera pe primul loc, s-a vazut nevoita sa recurga la avort. Dupa ce au devenit sot si sotie, Julia ( 31 de ani)si sotul ei, Bogdan Jianu, vor, ca orice cuplu bine inchegat, si un copil, asa ca solista a renuntat la contraceptive:


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.