LifeStar 6 Iunie 2008 00:23
Vedeta de la National TV spune ca relatia sa cu Boschet a ajuns in stadiul “negocierilor”. “Daca vrea copii, sa-i faca, dar cu altcineva, nu cu mine”, a mai spus fosta Miss Playboy
Dupa mai multe certuri si impacari, idila Andreei Spataru cu omul de afaceri Ion Boschet pare a fi ajuns la final. “Acum suntem in negocieri”, a declarat fosta Miss Playboy, referindu-se la relatia sa.
Co-prezentatoarea matinalului de la National TV nu are de gand sa-i dea nici o sansa celui cu care a impartit cativa ani din viata sa, pentru a-i indeplini dorinta de a avea un copil. “Daca vrea copii, sa-i faca, dar cu altcineva, nu cu mine”, a spus aceasta. Desi i-a placut momentul in care a imbracat rochia de mireasa, pentru un pictorial la “Ghidul miresei”, Andreea marturiseste ca nu se vede in viitorul apropiat in aceasta postura: ”Am fost mireasa doar la figurat. Nu am de gand sa ma marit”.

“Dau cu bata-n balta”
Andreea Spataru marturiseste ca nu stie sa tina un secret si le recomanda prietenelor sa nu apeleze la ea daca au de gand sa-i spuna ceva.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.