Dupa castigarea celei de-a 53-a editii a Eurovision-ului, artistul rus va lansa un album in trei limbi diferite - rusa, engleza si spaniola, care urmeaza a fi distribuit in 81 de tari. Versiunile in engleza si spaniola ale albumului vor include un duet cu Nelly Furtado, piesa “Number One Fan”, care va fi si primul extras pe single al materialului. Piesele de pe album vor fi produse de catre nume sonore ale industriei muzicale, precum Timbaland, Danja, Jim Beanz si Ryan Tedder (One Republic).

Nelly Furtado va concerta in cadrul B’ESTFEST 2008 in cea de-a treia zi a festivalului, pe 6 iulie. Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’ESTFEST AFTERSHOCK. Line-up-ul festivalului ii mai cuprinde pe Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs si Manic Street Preachers (5 iulie), Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko), Stereophonics si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Biletele pentru B'ESTFEST au fost puse deja in vanzare, putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro. Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie) costa 90 lei in pre-sale si 110 lei la intrare, iar biletele pentru AFTERSHOCK (11 iulie) costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare. Abonamentele de trei zile (4, 5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si costa 240 de lei, fiind disponibile doar in pre-sale. De asemenea, si biletele VIP sunt in numar limitat, fiind valabile numai pentru o singura zi de festival - 350 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie, respectiv 185 lei, 135 lei sau 115 lei pentru AFTERSHOCK (11 iulie).