Alessia Nastase, fiica cunoscutului tenismen, a fost foarte mare amatoare de dans, la Carnavalul Florilor. Eva, fiica familiei Berecleanu, a fost timida si serioasa, iar baietelul premierului a fost incantat mai ales de... scaune.

Vedetele si-au luat joi seara copiii de manuta si s-au dus sa petreaca, in cinstea Zilei Pamantului, la Carnavalul Florilor, organizat de UNESCO si de Scoala Internationala Olga Gudynn.

VESELA. Amalia Nastase, foarte punctuala, a venit cu mama ei si cu micuta Alessia. Imbracata toata in roz, o replica in miniatura a lui Ilie Nastase, fetita de doi ani a asistat foarte cuminte, din bratele mamei sale, la venirea iepurasului, dupa care s-a amestecat cu ceilalti copii, sub ochiul atent al bunicii. Alessia a mai ciugulit cate ceva, sub supravegherea mamei, care n-a lasat-o sa inghita prea multe prajituri, asa cum ravnea micuta. Cand a inceput muzica, fetita a intrat imediat in grupul de dansatori.

Bianca Brad, insarcinata in sase luni, a venit neinsotita si a profitat de carnaval ca sa afle cat mai multe, de la celelalte mamici-vedete, despre experientele maternitatii si sa se bucure de prezenta copiilor.

SERIOASA. Timida si serioasa, Eva, fetita Andreei Berecleanu, n-a fost tentata nici de jucarii, nici de zbenguiala cu ceilalti copii. S-a interesat si a rasfoit cateva carti pe care le-a gasit in biblioteca. La un moment dat, a descoperit-o pe Gabriela Vranceanu Firea, de care nu s-a mai dezlipit pana s-a terminat petrecerea.

Mihai, juniorul de doi ani si jumatate al familiei Tariceanu, a fost incantat de actorii costumati in oua de Pasti si de iepurasi. Cu parul aranjat in creasta, dat cu gel, juniorul nu s-a lasat impresionat de aparatele de fotografiat. A pozat alaturi de fetita familiei Berecleanu si apoi s-a repezit nestingherit pe iarba. Ioana Tariceanu, imbracata in verde, in ton cu Ziua Pamantului, s-a intretinut cu mamicile din jur.

INTARZIATI. Mihaela Tatu a intarziat un pic la carnaval, dar a aparut de mana cu fiica sa, Ioana (20 de ani), a fost foarte vesela si a stat la "o vorba" pana tarziu.

Fetita lui Adi de Vitto a venit imbracata in dansatoare de flamenco. Nu a facut nazuri la prajituri si la mancare. A alergat prin curte, iar intr-un final s-a dat in leagan, cu mama ei.

PRIM-MINISTRU JR

Fire independenta, baietelul premierului n-a rezistat discutiilor serioase la care participa mama sa si a inceput un tur al imprejurimilor, sub privirile ingaduitoare ale celor care-l pazeau. "Bubu" trebuie ca da serioase dureri de cap celor insarcinati cu paza familiei premierului, pentru ca a dovedit un talent deosebit in a disparea printre picioarele celor veniti la carnaval. A refuzat prajiturile si mancarea, in schimb n-a pierdut ocazia sa rasuceasca florile-morisca de pe gazon. Cand s-a plictisit de prospectat curtea, a intrat in scoala - o fosta casa a lui Zaharia Stancu, unde a analizat fiecare coltisor. Masinutele si cuburile din camera de joaca l-au lasat rece. S-a jucat si a ras cu ceilalti copii, dar cel mai mult l-au incantat masutele si scaunelele din plastic. Le-a aranjat in felurite chipuri, le-a probat, si nu s-a lasat dus din camera pana nu a fost multumit de rezultatul muncii sale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.