LifeStar 5 Iunie 2008 01:16
Capriciu. Vedeta Pro TV are scris, in limba elfa, la baza spatelui cuvantul "credinta"
Una dintre cele mai apreciate concurente de la "Dansez pentru tine", Laura Cosoi este o persoana foarte pozitiva, care crede cu tarie in lucrurile bune.

Cu acest motto in minte, vedeta Pro TV a ajuns sa-si faca, in urma cu cinci ani, si un tatuaj care are o semnificatie speciala intr-un limbaj fantezist. Urmand modelul multor vedete internationale, printre care si celebrul David Beckham, Laura, si-a inscriptionat, la baza spatelui, cuvantul "credinta" scris in limba... elfa. "Mi l-am facut acum cinci ani, cand incepusem viata in Bucuresti. A fost un capriciu, nu am o pasiune anume pentru tatuaje, e singurul pe care il am. Am plecat dimineata de acasa si cand m-am intors eram tatuata. E un cuvant in elfa, o limba care nu exista de fapt, e doar, asa, o conventie, dar nu vreau sa se interpreteze ca are vreun sens religios, ca doar nu puneam credinta la dos. E vorba despre credinta in lucrurile bune din viata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.