Care a fost cel mai frumos lucru pe care Bodo l-a facut pentru tine?

Fiecare zi pe care o petrec alaturi de Bogdan, sotul meu, este frumoasa. Si nu m-as putea opri la una singura, intrucat imi este de-a dreptul imposibil acest lucru. Au fost atat de multe, sunt convinsa ca vor urma si altele, cat pentru a umple o viata de om. Mi s-ar parea nedrept sa aleg doar stralucirea si bucuria uneia singure. In general, viata este minunata cand il am pe Bogdan alaturi de mine.

Esti geloasa pentru ca Bodo este inconjurat de multe femei frumoase?

Proconsul are in repertoriu o multime de cantece de dragoste. Tocmai de aceea, toti membrii formatiei (fiecare dintre ei are o casnicie fericita), nu doar Bogdan, sunt inconjurati de femei frumoase si, mai ales, disponibile. Insa, nici una dintre noi nu are crize de gelozie. Motivul este simplu: avem incredere in sotii nostri. De altfel, noi, fetele, mai mergem si la concertele lor, cand avem timp.

Cine este gospodina in casa?

Evident ca orice femeie isi doreste sa fie gospodina casei. Dar acest lucru nu insemna insa ca nu gatim amandoi cu mare placere. In bucatarie avem drepturi egale si fiecare dintre noi incearca sa-i pregateasca celuilalt o surpriza. Daca Bogdan este specialistul casei cand e vorba de mancarea romaneasca si de preparatele pe baza de peste, eu, in schimb, ma pricep la delicatesele frantuzesti.

Pana unde ai merge pentru a-ti demonstra iubirea?

Marturisesc ca Bogdan este marea dragoste a vietii mele. Tocmai de aceea, nimic nu mi se pare prea mult, atunci cand este vorba de sotul meu. El este barbatul la care am visat toata viata, barbatul care ma completeaza din toate punctele de vedere. Cu alte cuvinte, Bogdan merita orice sacrificiu pe care l-as face pentru el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.