LifeStar 5 Iunie 2008 11:58
Fetele de la Sugababes au sustinut aseara la Complexul Sportiv „Iolanda Balas-Ster“ din Bucuresti un recital de 60 de minute, evenimentul incadrandu-se in seria Orange PrePay Music Party.
Concertul Sugababes este al treilea eveniment din aceasta serie, dupa concetul Sophi Ellis-Bextor din iunie 2007 si Akon din august 2007. Compania Orange nu a dorit sa faca public bugetul destinat organizarii evenimentului si nici planurile de viitor privind eventualele concerte, insa a estimat inainte de eveniment ca vor participa circa 6.000 de spectatori.

Concertul de aseara a inceput la ora 19:30 cum era precizat in program, insa a avut in deschidere doua trupe romanesti despre care nu se anuntase nimic inainte. Primul care a cantat in deschiderea englezoaicelor a fost Keo, urmat de trupa Akcent care a reusit sa anime atmosfera de pe stadionul National de Rugby Arcul de Triumf.

Fetele s-au lasat asteptate 20 de minute si au intrat pe scena abia la ora 21:20. Concertul a durat 60 de minute, timp in care fetele si-au delectat fanii cu hituri precum, "Round Round", "Hole In The Head", "Too Lost In You", 1. "Push The Button", "Red Dress", "Ugly", "Easy", About You Now" , "Denial, "Change" s.a. Fetele nu au avut o coregrafie complicata insa si-au incantat fanii prin farmecul si profesionalismul cu care au cantat alaturi de cele 3 dansatoare si instrumentisti.

Sugababes sunt un trio din Londra, castigator al premiului BRIT, numit cea mai de succes trupa de fete a secolului XXI in Marea Britanie.Grupul s-a format in 1998. Formatia a lansat 21 de singleuri, 6 dintre ele atingand prima pozitie in Marea Britanie (plus un #1 cu Band Aid 20) si 5 albume care au atins top 40 in toata lumea.

"Sugababes" sunt una dintre putinele formatii britanice care au avut 5 dintre albumele lor in top 3, doua dintre ele atingand primul loc. Pana acum formatia a castigat discul de platina pentru vanzarile ridicate ale celor cinci albume in Marea Britanie. Au reusit de asemenea sa aiba succes in Europa si Asia, avand #1 in Marea Britanie, Irlanda, Polonia, Danemarca, Austria, Noua Zeelanda, Japonia, Slovenia, Estonia, Cehia, Filipine si Croatia. Dupa lansarea melodiei "About You Now", Sugababes au devenit singura trupa de fete care au atins prima pozitie in topurile celor mai vandute albume, celor mai difuzate piese si download-ate melodii simultan.


Discografie : One Touch (2000), Angels with Dirty Faces (2002), Three (2003), Taller in more ways (2005), Overloaded: The Singles Collection (2006), Change (2007).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.