LifeStar 4 Iunie 2008 03:50
Andreea s-a indragostit de Eram la un eveniment monden, iar Romanita l-a «ochit» pe Iovan in avion

Andreea Esca si Romanita Iovan au recunoscut ca ele au fost cele care au facut primul pas atunci cand si-au ales sotii. Prea timizi pentru aceste femei pline de personalitate, au batut in retragere. Noroc ca au trecut ele la “atac”...

Stirista postului PRO TV Andreea Esca s-a indragostit la prima vedere de Alexander Eram si nu s-a lasat pana nu au devenit iubiti, curtandu-l rabdatoare, aproximativ jumatate de an:

“L-am vazut la o petrecere in aer liber si o prietena de-a mea mi-a spus ca il cunoaste. El era director la o fabrica de confectii. Am rugat-o sa mi-l prezinte deoarece il gaseam foarte frumos si deosebit. Ne-a facut cunostinta si aveam sa vad ca nu ma inselasem deloc in alegerea mea. Mai mult de jumatate de an i-am dat tarcoale, dar a meritat pe deplin. Azi suntem foarte fericiti si avem niste copii minunati”, a povestit Andreea, pentru Click!, amuzata si acum de situatie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.