LifeStar 4 Iunie 2008 03:46
Pentru ca a luat in greutate 6 kilograme, vedetei postului Acasa, gravida in sase luni, i-au crescut sanii spectaculos

Nicoleta Luciu se poate mandri acum cu cel mai voluptuos bust din show-biz-ul romanesc. De cand a ramas insarcinata, vedeta a luat in greutate peste 6 kilograme, iar sanii sai, care acum masoara 103 cm, abia mai incap in sutien. Duminica, la difuzarea ultimul episod al telenovelei “Inima de tigan”, Luciu a venit imbracata intr-o rochita semitransparenta, fara sutien, spre deliciul fanilor.

Una din cele mai senzuale vedete autohtone, trece prin cea mai frumoasa perioda a vietii sale, atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Astfel, ea este una dintre cele mai bine cotate actrite, iar de curand, cel mai mare vis al sau s-a transformat in realitate: acela de a deveni mama.

Insarcinata in 6 luni, Nicoleta a fost prezenta duminica, 1 iunie, la Cinema Pro, unde a avut loc ultimul episod al telenovelei de succes “Inima de tigan”, difuzata de Acasa TV. Ea a intrat pe covorul rosu la bratul logodnicului sau, Zsolt Csergo, cu care are o relatie de 4 ani.

Nicoleta si-a facut aparitia la eveniment imbracata intr-o rochita de vara de culoare albastra, care ii scotea in evidenta burtica, dar si faptul ca s-a ingrasat peste 6 kilograme. De-a lungul timpului, sanii vedetei, ce au facut-o celebra, au suferit modificari, datorita fluctuatiilor de greutate.

In 2003, nemultumita de faptul ca era prea “rotunjoara”, ea a trecut la un regim drastic, in care inclus si un meniu bazat pe batoane de slabit, astfel ca a reusit sa dea jos, in doar citeva luni, nu mai putin de 10 kilograme.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.