LifeStar 4 Iunie 2008 12:32
La Premiile MTV destinate produselor Hollywoodiene si decernate duminica 01.06.08, Johnny Depp a facut ravagii plecand acasa cu doua Popcornuri aurite, pentru cel mai bun raufacator si cea mai amuzanta performanta a anului.

Marea surpriza a fost cand timidul Johnny Depp a aparut pe scena sa-si ridice premiile, relaxat, mestecand de zor o guma si parand cu adevarat magulit. A fost evident ca nu doar fanii fara statut ai lui Depp, cei care l-au votat frenetic, au fost impresionati de rolurile lui din "Sweeney Todd" si "Piratii din Caraibe" - toata sala s-a dezlantuit intr-atat incat multiubitul actor abia a reusit sa strecoare cateva cuvinte de multumire printre tipete. Cel putin vedetele de sex feminin: Lindsay Lohan a sarit ca arsa de pe scaun ca sa se asigure ca nu-i joaca privirea feste, iar Diablo Cody a mimat un lesin printre aplauze.

Daca a avut vreodata ifose, Johnny nu ni le-a aratat vreodata, iar duminica n-a facut exceptie: s-a declarat complet luat prin surprindere de premiul pentru rolul piratului Jack, caci "puteti sa-ntrebati pe oricine, nu sunt deloc un tip asa de amuzant".

Tom Cruise, care si-a facut intrarea cu fetita sa Suri cocotata pe umeri, a fost surclasat - evenimentul principal a fost Johnny. Evident, au fost si alti premianti. Tom i-a oferit lui Adam Sandler premiul MTV Generation, Zac Efron din Hairspray a castigat pentru cea mai buna performanta dintre nou-venitii in cetatea filmului, iar Ellen Page a fost si ea chemata pe scena pentru a-si primi Popcorn-ul destinat celei mai bune actrite.

Cel mai bun actor a fost desemnat Will Smith, iar cel mai bun film, dupa parerea spectatorilor, a fost "Transformers".


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.