LifeStar 3 Iunie 2008 01:09
Galant. "Luceafarul huilei" a dus-o pe Elena Kremmer sa-si mareasca sanii la o clinica din Timisoara
O femeie "dotata". Asta si-a dorit, pana mai zilele trecute, Miron Cozma si visul i s-a implinit. Sambata trecuta, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a dus-o pe iubita lui la o clinica din Timisoara pentru o operatie de marire a sanilor. Miron si Elena Kremmer au intrat in cabinetul doctorului Tiberiu Bratu in jurul orei 09.30. Au iesit de aici o ora mai tarziu. Intai a iesit ea. Purta un bandaj alb la nivelul sanilor. Cateva minute mai tarziu a iesit si el. Elena, care il astepta langa masina, nu a urcat pana cand Miron nu i-a deschis, ca un adevarat gentleman, usa. De-acum, bustul Elenei este foarte asemanator cu cel al Marinelei Nitu, fosta iubita a lui Cozma.

"Luceafarul huilei" si Elena Kremmer sunt impreuna de aproximativ trei ani. Cei doi s-au afisat prima oara in septembrie 2005, dupa ce Miron a aflat ca trebuie sa se intoarca la inchisoare deoarece decretul de gratiere semnat de Ion Iliescu fusese revocat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.