LifeStar 3 Iunie 2008 14:09
Cele patru fete, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon se pare ca nu si-au pierdut din ‘sex appeal’ si au avut un debut extraordinar pe marile ecrane.

Filmul ‘Sex and the City’ a intrecut cu mult asteptarile producatorilor de la Warner Bros, incheind weekendul cu incasari de peste 55.7 milioane de dolari, relateaza yahoo.com

Filmul i-a luat prin surprindere si pe analistii de la Parammont care preconizau ca "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" va ramane in continuare pe primul loc in box office dar a alunecat pe locul doi cu incasari de 46 milioane de dolari.

"Sex and the City" a adus cifre nemaivazute pentru un film care are ca si 'coloana vertebrala' femeia.

Lansat sub sigla Warner's New Line Cinema, "Sex and the City," a avut cel mai bun debut pentru o comedie
supra apreciata, depasind debutul de 45.1milioane de dolari a filmului “American Pie 2”.

Filmul a aterizat pe locul 5 in lista celor mai bune filme, dupa "The Matrix Reloaded" (91.8 millioane de dolari), "The Passion of the Christ" (83.8 millioane de dolari), "300" (70.9 millioane de dolari) si "Hannibal" (58 millioane de dolari).

‘Acesta este un blockbuster pentru femei. “Sex in the city” este pentru femei cum a fost “Indiana Jones "si" Star Wars” pentru barbati’, a spus Paul Dergarabedian, presedintele Media By Numbers.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.