Procesul cintaretului Michael Jackson s-ar putea finaliza prin marturia decisiva a unui paznic care sustine ca pop-starul l-a trimis sa ii aduca vaselina din masina, in timp ce era in dormitor cu un baiat, in 1993. Procurorul Tom Sneddon a declarat ca spera ca acest martor important sa apara in fata juratilor pentru a povesti intimplarea care dovedeste vinovatia cintaretului. Michael Jackson este acuzat ca a abuzat sexual de un baiat bolnav de cancer, care avea 13 ani la momentul in care s-au petrecut faptele.

"Jackson l-a chemat pe Abdul si l-a rugat sa mearga sa caute intr-un compartiment al masinii lui si sa ii aduca un tub cu vaselina", a povestit procurorul.
"Cind Jackson a deschis usa dormitorului sau, era imbracat doar cu niste pantaloni de pijama, parea transpirat si avea penisul in erectie", a adaugat Sneddon. "In camera era un baiat, probabil Jordie Chandler. Baiatul fusese vazut venind cu cintaretul in masina acestuia si era in dormitor in momentul in care Jackson i-a cerut vaselina lui Abdul".
Michael i-ar fi interzis presupusei victime sa plece de la Neverland. Un alt paznic care a lucrat pentru Michael Jackson a afirmat miercuri, la tribunalul din Santa Maria, ca starul a dat, la inceputul anului 2003, un ordin catre toti angajatii ca acuzatorului sau de acum sa nu i se dea voie sa paraseasca proprietatea, a transmis AFP, reluata de Mediafax.
Ordinul, scris pe o tabla in ghereta paznicilor de la intrarea in Neverland, a fost in vigoare o saptamina, in ianuarie sau februarie 2003, a declarat Brian Barron, fost paznic la proprietatea lui Jackson.

"Acest ordin insemna ca nu aveam voie sa-l lasam sa plece fara acordul unui superior", a adaugat Barron, care a fost angajatul starului vreme de cinci ani, iar in prezent lucreaza in politie. Afirmatiile lui confirma declaratiile mamei baiatului, care a spus ca a fost sechestrata la Neverland impreuna cu copiii ei, la inceputul anului 2003. Angajatii aveau ordin sa nu lase nici un alt copil sa paraseasca proprietatea daca nu erau anuntati dinainte sau daca minorul nu era insotit de un adult, a precizat Barron.
Avocatii cintaretului au prezentat pagini din registrul in care paznicii notau intrarile si iesirile vizitatorilor la Neverland. Acestea cuprind si numele presupusei victime si ale celorlalti membri ai familiei sale.
Michael Jackson, in virsta de 46 de ani, risca 20 de ani de detentie daca va fi gasit vinovat.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.