“Create” pe gustul si celor mai pretentiosi barbati, Catalina Iona si Alina Vacariu si-au luat portia de cele-britate peste hotare. Prima a dat lovitura in Canada, fiind singura romanca ce a activat in Liga Feminina de Wrestling Nud, patronata de Carmen Electra. Cea de-a doua are titlul de “cea mai accesata romanca pe Internet”, datorita unor fotografii pe care le-a realizat in lenjerie intima.

Casatorita in urma cu un an cu Soheil, un fotomodel de origine iraniana, frumoasa Catalina Iona si-a colorat complet viata in roz si s-a facut fata de casa. A renuntat sa mai lupte dezbracata in ring in “Liga Feminina de Wrestling Nud” si s-a apucat sa studieze cosmetologia. Sexy-bruneta nascuta in Braila mai are inca o veste proasta pentru barbatii care o plac: “Nu mai pozez nud decat in Playboy”, ne-a marturisit aceasta.

Cele mai recente poze cu romanca in varsta de 33 de ani au fost realizate de Joel Roberts, fotograful pre-ferat al vedetelor din Canada, insa Catalina a avut si o aparitie de senzatie in editia on-line a revistei Maxim. O alta bruneta care confirma zicala ca “in Romania sunt cele mai frumoase femei” este Alina Vacariu (24 de ani), topmodel international cu numeroase campanii si contracte publicitare la activ.