LifeStar 2 Iunie 2008 01:38
Voluptuoasa Catalina Iona a pozat si in Playboy-ul autohton in 2004, insa cele mai multe aparitii sexy le-a avut in America si in Canada. Ea este stabilita acum la Toronto.

“Create” pe gustul si celor mai pretentiosi barbati, Catalina Iona si Alina Vacariu si-au luat portia de cele-britate peste hotare. Prima a dat lovitura in Canada, fiind singura romanca ce a activat in Liga Feminina de Wrestling Nud, patronata de Carmen Electra. Cea de-a doua are titlul de “cea mai accesata romanca pe Internet”, datorita unor fotografii pe care le-a realizat in lenjerie intima.

Casatorita in urma cu un an cu Soheil, un fotomodel de origine iraniana, frumoasa Catalina Iona si-a colorat complet viata in roz si s-a facut fata de casa. A renuntat sa mai lupte dezbracata in ring in “Liga Feminina de Wrestling Nud” si s-a apucat sa studieze cosmetologia. Sexy-bruneta nascuta in Braila mai are inca o veste proasta pentru barbatii care o plac: “Nu mai pozez nud decat in Playboy”, ne-a marturisit aceasta.

Cele mai recente poze cu romanca in varsta de 33 de ani au fost realizate de Joel Roberts, fotograful pre-ferat al vedetelor din Canada, insa Catalina a avut si o aparitie de senzatie in editia on-line a revistei Maxim. O alta bruneta care confirma zicala ca “in Romania sunt cele mai frumoase femei” este Alina Vacariu (24 de ani), topmodel international cu numeroase campanii si contracte publicitare la activ.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.