LifeStar 2 Iunie 2008 01:28
Protectoare. Cantareata a platit o groaza de bani pentru ca iubitul ei Sanchi si-a angajat garzi de corp, de frica sa nu-l bata Danut din Campina!
CANCAN a dezvaluit in editia din weekend ca Luminita Anghel a sarit joi spre vineri noaptea sa o bata intr-un club din Capitala pe amanta iubitului ei Bogdan Friederich, zis Sanchi. Cel mai "sifonat" dupa acel episod a fost chiar "Sanchi", care, la un moment dat, a avut un conflict cu un baiat "monden", un anume Danut din Campina. Acesta l-a lovit cu pumnul in fata pe iubitul Luminitei, care a jurat sa se razbune. Asa incat vineri spre sambata, "Sanchi", inconjurat de 20 de bodyguarzi, a luat la rand cluburile din Bucuresti sa-l caute pe Danut. Nu l-a gasit. Problema e ca gestul lui "Sanchi" a enervat-o pe Luminita, care - din informatiile noastre - si-a certat iubitul ca-i arunca banii pe fereastra, angajandu-si garzi de corp.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.