LifeStar 2 Iunie 2008 01:03
Artista a “prestat” la un “private”, facand un adevarat show, impreuna cu dansatoarele sale si cu Petrisor Rouge. Pentru ca spectacolul sa fie complet, Andreea s-a urcat, “partial”, pe masa. Cert este ca organizatorii evenimentului o asteapta pe vedeta in Antalya, ca un bonus pentru cum si-a facut treaba la prezentarea lantului hotelier de cinci stele, Gloria Hotels & Resorts.
Fara indoiala, Andreea Balan este una dintre artistele autohtone cu cel mai bun show. A demonstrat-o si cu ocazia prezentarii lantului hotelier de cinci stele, Gloria Hotels & Resorts, eveniment care a avut loc la restaurantul Bamboo, unde aceasta a fost invitata. Timp de 40 de minute, Andreea i-a innebunit pe turci, prin prestatia sa, acestia cantand pe refrenul mai multor piese. “Duetul” cel mai reusit al vedetei a fost insa cel facut cu un chelner, ce a demonstrat ca-i cunoaste foarte bine repertoriul. Cireasa de pe tort, gustata din plin de invitati, a constituit-o aparitia lui Petrisor, partenerul Andreei din show-ul de la Pro TV, care a dansat alaturi de artista pe ultimele doua melodii ale sale. Ca niste adevarati profesionisti, cei doi au executat mai multe prize dificile si spectaculoase. Din show-ul Andreei nu au lipsit nici cateva secvente erotice. Pentru ca spectacolul sa fie complet, artista s-a urcat, “partial” (cu un picior), pe masa. Multumiti de modul in care aceasta si-a facut treaba, organizatorii au invitat-o intr-o vacanta in Antalya, la luxosul lant hotelier de cinci stele.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.