LifeStar 31 Mai 2008 01:19
Mihaela Radulescu si-a achizitionat un apartament de lux, situat in zona de Nord a Capitalei in Clubul Stejarii, un complex rezidential de “fite”, inaugurat miercuri seara cu mult fast la Palatul Parlamentului.
Vedeta Antenei isi muta resedinta in zona de Nord a Bucurestiului, intr-un penthouse amplasat in singurul complex rezidential cu adevarat de lux din Romania. Cu vecini numai unul si unul si facilitati occidentale, Mihaela va locui, in cel mult doi ani, in mijlocul unei paduri protejate de stejari, care inconjoara selectul amplasament. Zona integreaza un club exclusivist cu piscina semi-olimpica, restaurant, bar, cinci terenuri de tenis, patru piste de bowling subterane, patinoar, pista de alergare si un salon spa.

Astfel, Mihaela va evita aglomeratiile din traficul bucurestean pentru ca in Clubul Stejarii va beneficia de toate serviciile necesare. Mai mult, fiindca a semnat un precontract pentru penthouse, aceasta va putea sa admire si panorama Capitalei de pe terasa apartamentului sau. Cat despre locul de parcare, vedeta Antenei 1 nu-l va gasi niciodata ocupat pentru ca in pretul casei este inclusa si parcarea de la subsol. “Nu e ceva ce se va intampla maine, pentru ca blocul in care voi locui e gata abia peste doi ani. Nu s-a vandut nimic nimanui, s-au semnat doar acorduri de principiu”, ne-a precizat moderatoarea care a refuzat sa dea amanunte legate de suprafata si costuri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.