LifeStar 31 Mai 2008 01:16
Cantareata nu si-a pierdut cumpatul in momentul in care cativa dintre barbatii prezenti la spectacolul ei i s-au adresat pe sleau
Recent, blonda a sustinut un spectacol in oraselul de provincie, Lupeni. Pe o scena mica, amenajata in scop electoral, Andreea Banica si cele doua dansatoare ale ei au incercat sa dea tonul la distractie. Indemnurile cantaretei nu si-au atins scopul, ci, dimpotriva au starnit spiritele unor barbati patimasi. In loc sa danseze si sa cante asa cum ii indruma blonda, cativa fani patimasi s-au urcat pe scena si s-au postat, strategic, in spatele Andreei. Obisnuita, pesemne, cu gesturile indraznete si cu spectatorii "naravasi", cantareata a intrat in jocul lor. I-a aliniat si i-a rugat sa o urmareasca atent pentru a-i putea reproduce miscarile. "Uitati-va la mine, fiti foarte atenti. Da? Ce fac eu, faceti si voi!", i-a indemnat Andreea fara sa banuiasca ce urmeaza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.