LifeStar 31 Mai 2008 01:14
Vedeta nu a avut nicio retinere sa insereze in scenariul serialului descrierea unei secvente in care cantaretul este ucis cu sange rece
Numele serialului inspirat, partial, din viata Oanei Zavoranu este pe deplin justificat de o singura scena. "Razbunarea Oanei" foloseste ca secventa declansatoare moartea lui Pepe. Iar intriga se tese in jurul faptului ca Oana este cea judecata si inchisa pentru uciderea cantaretului. Dupa ani grei de inchisoare, eroina isi recapata libertatea si isi dedica viata gasirii si restabilirii adevarului. Ca "o luptatoare pentru binele semenilor in genul Maicii Tereza", cum este numita la capitolul "descrierea personajelor principale", Oana reuseste sa restabileasca ordinea in jurul sau si preia averea pentru care s-au pierdut vieti, averea tatalui ei, interlopul Banicioiu. Asadar, desi multi sustin ca o astfel de "fantezie" este de rau-augur, Oana Zavoranu nu a refuzat sa foloseasca moartea sotului ei drept pretext pentru succesul unui serial de televiziune.

Mai mult, acesta este ucis cu sange rece de cativa asasini platiti de Gigicul, unchiul personajului Oana Izvoranu. Acest personaj negativ nu face parte din lista celor fictive. In realitate, Gigicul este chiar unchiul Oanei, fratele Marianei Zavoranu, cel pe care vedeta l-a acuzat, in repetate randuri, ca i-ar fi influentat mama in razboiul pentru mostenire. Asadar, resentimentele pe care i le poarta in viata reala sunt extrem de evidente in scenariul serialului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.