LifeStar 30 Mai 2008 00:19
Constructia are trei dormitoare si un living, spatiu suficient pentru vacantele pe care le va petrece alaturi de familie

Indragostit de natura, Serban Huidu (Prima TV) s-a gandit ca nu i-ar strica o casa in imprejurimile Deltei. A ales satul Sfantu Gheorghe, o zona de vis, unde Dunarea se varsa in mare si unde, de cativa ani, turismul este in floare si in continua dezvoltare. Investitia l-a costat in jur de 200.000 de euro.

Casa nu este foarte mare si nu se vrea a fi o pensiune in care Serban sa fie gazda turistilor, ci doar o casa de vacanta pentru el si familia lui.

Chiar daca nu este inca terminata, resedinta familiei Huidu nu e foarte mare, aceasta numarand doar trei dormitoare si un living incapator.

Serban a fost intotdeauna fascinat de natura si interesat de tot ceea ce inseamna turism.
El a infiintat in octombrie 2006 agentia de turism Kiss Travel si detine 90% din actiuni, 10% apartinand partenerului sau de afaceri Cristian Boby-Neagu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.