LifeStar 30 Mai 2008 00:13
Sotia lui Columbeanu spune ca pantalonii fostei iubite a lui Irinel ii erau scurti si largi
Nu mai reprezinta un secret faptul ca toate cadourile pe care Columbeanu i le-a daruit lui Blanche, ultima sa iubita, i-au revenit Monicai. La mai bine de doi ani de cand l-a cunoscut pe sotul ei, Monica face o declaratie-soc, spunand cu seninatate ca nu a deranjat-o sa poarte hainele cumparate pentru Blanche.
Irinel Columbeanu e recunoscut pentru generozitatea de care a dat dovada in relatiile sale amoroase, el oferindu-le iubitelor sale atat daruri de zeci de mii de euro, dar si sustinere financiara in cariera.
Anna Lesko spune si acum cu zambetul pe buze ca mi-liardarul a fost cel care a propulsat-o in lumea muzicala, sprijinind-o inclusiv financiar.

Au existat chiar zvonuri conform carora solista ar primi, lunar, o “renta” de 5.000 de euro de la Columbeanu, pentru a nu povesti intimitati din timpul relatiei lor. Monica neaga aceasta ipoteza si a declarat, contrariata, pentru revista “Tango”:


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.