LifeStar 30 Mai 2008 00:07
Discreti. In ciuda faptului ca sunt impreuna de cateva luni bune, cei doi pastreaza secreta povestea lor de dragoste
Pe platourile din Buftea se vorbeste prin spatele decorurilor despre o noua idila infiripata la locul de munca. Desi secventele in care joaca cei doi sunt filmate in locatii diferite, iar sansele de a da nas in nas sunt aproape infime, Cabral si Andreea Patrascu, actrita principala din telenovela "Inima de tigan" (Acasa TV), au descoperit ca se plac si au decis sa fie impreuna.

Relatia celor doi a inceput in urma cu cateva luni si, cu toate acestea, putini sunt cei care au aflat despre povestea lor de dragoste. Cabral si Andreea au decis inca de la inceput sa fie discreti si sa-si tina relatia departe de ochii lumii si mult timp au reusit. Primele zvonuri care ii vizau pe cei doi indragostiti au aparut in momentul in care producatorii emisiunii-concurs "In al 9-lea cer" au decis ca Andreea Patrascu sa fie cea care o va inlocui din toamna pe Adela Popescu, actrita care a fost implicata intr-un alt proiect.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.