LifeStar 30 Mai 2008 12:14
Amy Winehouse a fost subiect pentru examen la Cambridge University! Studentii englezi au fost invitati sa analizeze contrastele din cateva texte ale unor piese, printre care si "Love is a Losing Game" cantata de Amy Winehouse.

Piesa artistei a fost comparata cu "Boots of a Spanish Leather" a lui Bob Dylan, "Fine And Mellow" a lui Billie Holiday, "As You Came from the Holy Land" a lui Sir Walter Raleigh. In publicatia universitatii, The Cambridge Student, este explicata decizia profesorilor de a introduce piesa artistei la examen.

Potrivit acestora, studentii ar trebui sa se obisnuiasca sa compare texte din perioade diferite, iar intrebarea de la examen este mai degraba interesanta decat surpirinzatoare.

Amy Winehouse, numita de criticii muzicali cea mai buna artista soul a generatiei sale a lansat single-ul "Love Is A Losing Game" anul trecut, acest titlu fiind inclus pe cel mai recent album al sau, "Back To Black".


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.