LifeStar 29 Mai 2008 01:09
HM! Monica Columbeanu s-a laudat in presa ca a fost vedeta in prezentarea colectiei designerului italian Mariella burani

Ciudat. Gurile rele sustin ca sotia lui Columbeanu nu a venit la un eveniment ca sa evite intalnirea cu Mariella Burani, pentru care ar fi fost "guest star" la o prezentare

In urma cu cateva zile, la o petrecere mondena data in cinstea lansarii unei reviste, Irinel Columbeanu si-a facut aparitia singur, neinsotit, asa cum ne-a obisnuit, de Monica. Aceasta si-a scuzat absenta prin faptul ca a trebuit sa plece in strainatate pentru un contract de modelling. Pe de alta parte, surse neoficiale ne-au declarat ca Moni nu parasise tara la acea data, motivul real al absentei sale fiind, se pare, dorinta de a evita o intalnire cu designerul italian Mariella Burani, invitata speciala a revistei "Instyle".

Gurile rele sustin ca sotia lui Irinel ar fi vrut sa preintampine un moment jenant, dat fiind ca, in iarna, ea ar fi marturisit mai multor publicatii ca a fost guest-star in prezentarea acesteia de la Milano, cand, de fapt, a fost doar simplu model pe podium.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.