LifeStar 29 Mai 2008 01:02
Revenita la Acasa TV, artista va interpreta un rol intr-un serial care presupune o cu totul alta interpretare fata de telenovele, o mare parte din actiune desfasurandu-se printre oamenii in halate albe
Asa cum s-a anuntat, din aceasta toamna, telespectatorii o vor revedea la Acasa pe Lili Sandu, care va juca intr-o noua productie de televiziune. Proiectul este marca Promance, o noua companie a MediaPro Pictures. Vedeta nu este la prima colaborare cu studiorile din Buftea, ea jucand in prima telenovela romaneasca “Numai iubirea” si in “Pacatele Evei”.

De data aceasta, Lili va interpreta un rol cu totul diferit, intr-un serial, o mare parte din actiune desfasurandu-se intr-un spital. Conform unor surse din apropierea vedetei, artista nu va castiga o suma care s-o imbogateasca. Desi nu-i vorba de prea multi bani, Lili nu a avut pretentii prea mari la negocieri, ea dorindu-si doar sa revina ca actrita, la Acasa TV, post cu care a colaborat foarte bine. “Sunt foarte fericita sa revin Acasa. Imi doresc sa ma reapuc de munca pe platourile de filmare pentru ca, in acesti doi ani, m-am concentrat pe muzica si mi-a lipsit foarte mult actoria. Lucrul pentru albumul Under my soul a fost motivul care m-a tinut departe de micul ecran, dar recunosc ca abia asteptam sa joc intr-o noua productie difuzata de Acasa, pentru ca m-am inteles de fiecare data excelent cu echipa”, marturisea Lili Sandu in ziua in care a semnat contractul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.