LifeStar 28 Mai 2008 02:33
Oricat de mult s-au straduit sa tina secret acest eveniment din viata lor, iata ca primele detalii despre mult-asteptata nunta a Andrei cu Maruta au fost date in vileag tocmai de socrul mic. Petrecerea va avea loc pe data de 23 august, chiar in ziua in care Andra va implini 22 de ani, dar cei doi nu au stabilit, inca, locul. Potrivit unor surse din anturajul viitorilor miri, se pare ca va fi o petrecere in aer liber, pe un teren viran din Targu Jiu.

Dupa numai doi ani de iubire, Andra si Catalin Maruta au devenit unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz-ul autohton si iata ca deja s-au hotarat sa isi puna pirostriile.

Desi mult-asteptata nunta era previzibila, cei doi s-au incapatanat sa nu sufle nici macar o vorba despre acest fericit eveniment, din motive numai de ei stiute.

Dar iata ca cel care i-a dat de gol pe viitorii miri este tocmai socrul mic, Alexandru Mihai, care s-a dovedit a fi gura-sparta si a povestit, intr-un interviu, detalii despre casatoria celor doua vedete: “Zvonurile care tot circula de ceva timp despre nunta sunt adevarate. Nunta va fi pe 23 august, dar inca nu stim unde. Ei vor hotari locul. In princi-piu se gandesc sa organizeze petrecerea la Targu Jiu pe stadion, dar va fi si la Bucuresti o petrecere. Deocamdata, lucrurile merg mai departe, totul este bine din ambele parti”, a declarat tatal Andrei, pentru Clujeanul.ro.

Mai mult, solista a dat nastere catorva speculatii, ea aparand luni seara, la emisiunea “Happy Hour”, de la PRO TV, imbracata cu un tricou negru inscriptionat cu mesajul “Yes, I’ll marry you”(n.r. “Da, ma casatoresc cu tine).

Potrivit unor surse apropiate cuplului, petrecerea nu se va desfasura pe stadion, asa cum se gandisera initial, ci pe un teren viran din orasul Targu Jiu. Astfel, in contextul in care multi isi pregatesc nunta in detaliu chiar si cu un an inainte, iata ca Andra si Maruta inca stau foarte prost la capitolul organizare, in ciuda faptului ca mai au la dispozitie mai putin de trei luni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.