Femeia care a frant inimile multor don-juani celebri a disparut o perioada din lumea pestrita a show-biz-ului autohton si s-a apucat la 40 de ani de ceea ce altii nu reusesc sa faca la 18: o facultate! Tania Budi este aproape de a finaliza anul intai la Actorie si spune ca se simte in largul ei printre colegii care nu o trateaza ca pe o vedeta.

Intre timp, Tania a reusit o adevarata lovitura, acontandu-l pentru un concert privat pe carismaticul Dan Balan, alias Crazy Loop. Fostul component al trupei O-Zone va canta pe 28 iunie in clubul Crush din Mamaia, club pe care Tania il detine impreuna cu fratele ei Ionut si inca doi prieteni de familie.

“Dan Balan este un adevarat show-man si ma bucur ca a acceptat sa vina la inaugurare. Vom avea si o prezentare semnata Catalin Botezatu, iar cu o zi inainte, un alt show de moda al Clarei Rotescu. Cred ca va iesi o super-petrecere, cu atat mai mult cu cat clubul nu este deloc unul de fite”, ne-a spus Tania Budi, a carei afacere a costat mai bine de o jumatate de milion de euro.