LifeStar 28 Mai 2008 02:31
Senzuala blonda si-a deschis un club in Mamaia si l-a acontat pentruChiar daca a luat o pauza indelungata pe micul ecran dupa serialul “La Urgenta”, Tania Budi tace si face. Vedeta crescuta in ograda TVR este pe punctul de a incheia cu brio primul an la Facultatea de Actorie si se ocupa intens de afacerea cu costume de baie, dar si de clubul pe care l-a deschis recent pe Litoral impreuna cu fratele ei, Ionut. inaugurare pe Crazy Loop

Femeia care a frant inimile multor don-juani celebri a disparut o perioada din lumea pestrita a show-biz-ului autohton si s-a apucat la 40 de ani de ceea ce altii nu reusesc sa faca la 18: o facultate! Tania Budi este aproape de a finaliza anul intai la Actorie si spune ca se simte in largul ei printre colegii care nu o trateaza ca pe o vedeta.

Intre timp, Tania a reusit o adevarata lovitura, acontandu-l pentru un concert privat pe carismaticul Dan Balan, alias Crazy Loop. Fostul component al trupei O-Zone va canta pe 28 iunie in clubul Crush din Mamaia, club pe care Tania il detine impreuna cu fratele ei Ionut si inca doi prieteni de familie.

“Dan Balan este un adevarat show-man si ma bucur ca a acceptat sa vina la inaugurare. Vom avea si o prezentare semnata Catalin Botezatu, iar cu o zi inainte, un alt show de moda al Clarei Rotescu. Cred ca va iesi o super-petrecere, cu atat mai mult cu cat clubul nu este deloc unul de fite”, ne-a spus Tania Budi, a carei afacere a costat mai bine de o jumatate de milion de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.