LifeStar 28 Mai 2008 02:20
Nicoleta Luciu paraseste Romania. Viitoarea mamica, alaturi de iubitul ei, Zsolt vor pleca la inceputul lunii iunie intr-un sejur de 30 de zile in Croatia. “O luna de zile o sa fim in Croatia. O sa navigam. Eu o sa inot cu un colac mare. Apa imi face bine. Pentru mine, e importanta miscarea”, spune actrita .
Cu cateva zile inainte de festivitatea “a la Cannes”, organizata de postul Acasa, pentru echipa telenovelei “Inima de tigan”, in seara difuzarii ultimului episod al acestei productii, Nicoleta Luciu se pregateste sa paraseasca Romania. De cateva zile, mamica sexy este cu gandul la sejurul din Croatia in care va pleca la cateva zile dupa petrecerea de final organizata la Pro Cinema de 1 Iunie. “O luna de zile o sa fim in Croatia.

O sa navigam. Eu o sa inot cu un colac mare. Apa imi face bine. Pentru mine, e importanta miscarea si in aceasta perioada. Acasa fac 10 kilometri pe banda si apoi bicicleta in fiecare zi”, povesteste actrita intr-un interviu acordat revistei ”Ce se intampla, doctore?” Chiar daca fiecare kilogram acumulat de ea a fost semnalat in presa mondena, Nicoleta recunoaste ca acestea nu sunt singurele modificari suferite in cele aproape sase luni de evolutie ale sarcinii. “Dorm foarte mult, in jur de 12 ore in fiecare noapte. Pe platouri aveam o ora libera de masa si atunci iar dormeam! De cand sunt insarcinata, am constatat ca mi se face rau de la fast-food si de la prajeli. Asa ca le evit”, sustine cea mai ravnita femeie din Romania.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.