LifeStar 28 Mai 2008 01:54
Intorsi recent in tara, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2008, Nico si Vlad Mirita au povestit in premiera cum au resimtit lipsurile cauzate de bugetul redus acordat de postul public de televiziune deplasarii din Belgrad.
Nico, Vlad si Andrei Tudor, compozitorul piesei “Pe o margine de lume”, au reusit, ieri, in doua aparitii televizate, gazduite de trustul Intact, sa explice care au fost cauzele punctajului dezastruos obtinut de Romania in concursul Eurovision 2008. “TVR-ul nu a facut ceea ce trebuia ca sa ne sustina. Bugetul alocat acestui eveniment a fost infim fata de cel al tarilor concurente. Din pacate nu am avut o relatie ok cu cei din conducerea delegatiei”, a declarat compozitorul Andrei Tudor, facand referire clara la seful delegatiei Ioan Duma. Acesta a fost desemnat in locul lui Dan Manoliu, cel care in anii trecuti reusise sa lege unele prietenii cu boss-ii delegatiilor altor tari europene. “Am vrut sa facem o schimbare in ceea ce priveste show-ul si ni s-a spus ca nu exista buget. Au vrut sa ne scoata si fetele (n.r.: baking vocals) dar le-am spus ca nu putem fara ele”, a povestit Nico.

Si-a platit singura masa
Solista a precizat ca a intampinat probleme din partea conducerii TVR si in ceea ce priveste tinuta sa de scena. “El (n.r. Ioan Duma) a adus o rochita din tara. Una mica, extrem de stramta si decoltata, pe care nu o probasem in tara ca sa stiu daca imi vine. Cand am vazut-o, am cerut sa mi se aduca alta si atunci am primit-o pe cea argintie”, marturiseste vedeta care printre altele a fost nevoita in timpul deplasarii sa-si plateasca singura mancarea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.